Onderdelen

Audio, video en navigatie

Ook als het aankomt op de aankleding van uw auto met audio, video en navigatie is Jaap Hoogeveen uw partner. Wij leveren en plaatsen systemen van CD-spelers via MP3-spelers en speakers tot en met achteruitrijcamera’s. Alles geheel volgens uw wensen.

Telefonie

Wat is er fijner dan met beide handen aan het stuur en de ogen op het asfalt gericht te kunnen bellen vanuit uw ‘cockpit’? Wij bouwen uw telefoontoebehoren in met oog voor precisie en afwerking. Volledige inbouw, ombouw van bestaande carkits, telefoon-muting… het is allemaal mogelijk. Wij informeren u graag over uw specifieke mogelijkheden en uiteraard geheel vrijblijvend.

Banden

Of u nu voor seizoensgebonden banden kiest of niet, uw banden zullen met regelmaat gecontroleerd moeten worden op profieldiepte, bandenspanning, verdroging, beschadiging en separaties. U kunt uw banden door Jaap Hoogeveen laten inspecteren, zodat u met een vertrouwd gevoel op weg gaat, bijvoorbeeld naar uw vakantiebestemming, maar ook tijdens regulier gebruik. Wilt u meer weten over banden en hun eigenschappen? Maak dan een afspraak en we helpen u graag verder.

Velgen

Jaap Hoogeveen is ook het adres voor uw velgen. Wij hebben geregeld gebruikte sets Saabvelgen en universeel lichtmetaal op voorraad en uiteraard leveren wij ook vele nieuwe velgen, al dan niet inclusief banden en montage. Ook de controle van uw velgen op eventuele beschadigingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

BEZOEKADRES
Tramweg 61
9422 BM Smilde
Routebeschrijving

Telefoon 0592 41 55 08
Fax 0592 41 54 20
info@scandicars.nl